När ska eventet flyttas till tidigare event?

2024-03-21

Vuxenlekar - en standup om att inte vilja bli stor - Elina Du Rietz

Ända sedan Elina var liten har hon aldrig velat bli stor. Elina skyller det på tv programmet, FARBRORN SOM INTE VILLE BLI STOR, som etsat sig fast i hennes sinne sedan hon såg det 1981. 

Elina är vuxen nu, och hon vet om det, fast hon vägrar att acceptera det. Inte förrän hon stöter på gamla klasskamrater och ser att killarna tappat håret och att tjejerna pratar naturvin och kryptovalutor, inser Elina att hon också faktiskt ÄR vuxen. Men Elina vill inte. 

VUXENLEKAR är en stand up om Elina - och kanske hela hennes generation födda på 70 talet - som vägrar bli vuxna. Om dubbelmoralen, om fördomarna och om åldershetsen i samhället. Räkna med igenkänning. Även om du knappt fyllt 30. 

Elina som ständigt är aktuell på Sveriges största stand up- scener (hon var b.la. en av de som rev Globen i höstas på RAW Comedy Clubs 20-årsjubileum), gjorde succé med sin första soloshow PKFITTAN och nu ger hon sig ut på sin andra turné där hon vrider och vänder på rädslan att bli tråkig, att mogna, och att se sig själv i spegeln varje morgon och få en chock!
Starkbierfest med Helmut Jederknüller